Ko-Sa
Beach Resort


Ko-Sa Beach Resort

Het is een heerlijke plek aan zee met de volgende kamers:

Gye Nyame

Kamer “Gye Nyame” heeft een tweepersoonsbed, een bureautje, een stoel, een kledingkast, een wastafel, een badkamer met douche en wc, een tv, een ventilator en airconditioning. De kosten voor deze kamer zijn inclusief ontbijt. Prijsopgave beschikbaar.

Meer foto’s

Ese ne tekrema

Kamer “Ese ne tekrema” is onze familiekamer, met een twee persoonsbed en een stapelbed, dus 4 personen kunnen hier verblijven. Daarnaast is er een eigen badkamer met wastafel, wc en douche. Ook aanwezig een klerenkast, een bureautje, twee stoelen, een koelkastje, een tv, een ventilator en Air Conditioner. De kosten voor deze kamer zijn (2,3,4 personen mogelijk) inclusief ontbijt. Prijsopgave beschikbaar.

Meer foto’s

Akoma ntoso

Kamer “Akoma ntoso” is een mooie lichte slaapkamer, ook wel gebruikt als ‘honeymoon room’ en heeft een twee persoons bed en een eigen badkamer met bad/douche, wc en wastafel. Ook aanwezig een open klerenkast, koelkastje, bureau, stoel, een tv, een ventilator en Air Conditioner. De kosten voor deze kamer zijn inclusief ontbijt. Prijsopgave beschikbaar.

Meer foto’s