Guesthouse   


Logess Guesthouse ligt in de wijk Adenta, Noord-Acrra, met een ruime tuin.

Het is een heerlijk guesthouse met de volgende kamers:

o Vier een- of tweepersoonskamers
o Eén familiekamer voor 4 personen
o Eén slaapzaal met negen bedden voor studenten/backpackers

Alle kamers beschikken over een fan en airconditioning, toilet/badkamer en televisie.
Alle kamers hebben de naam van een Ghanees symbool

Gye Nyame

Kamer “Gye Nyame” heeft een tweepersoonsbed, een bureautje, een stoel, een kledingkast, een wastafel, een badkamer met douche en wc, een tv, een ventilator en airconditioning. De kosten voor deze kamer zijn inclusief ontbijt. Prijsopgave beschikbaar.

Meer foto’s

Ese ne tekrema

Kamer “Ese ne tekrema” is onze familiekamer, met een twee persoonsbed en een stapelbed, dus 4 personen kunnen hier verblijven. Daarnaast is er een eigen badkamer met wastafel, wc en douche. Ook aanwezig een klerenkast, een bureautje, twee stoelen, een koelkastje, een tv, een ventilator en Air Conditioner. De kosten voor deze kamer zijn (2,3,4 personen mogelijk) inclusief ontbijt. Prijsopgave beschikbaar.

Meer foto’s

Akoma ntoso

Kamer “Akoma ntoso” is een mooie lichte slaapkamer, ook wel gebruikt als ‘honeymoon room’ en heeft een twee persoons bed en een eigen badkamer met bad/douche, wc en wastafel. Ook aanwezig een open klerenkast, koelkastje, bureau, stoel, een tv, een ventilator en Air Conditioner. De kosten voor deze kamer zijn inclusief ontbijt. Prijsopgave beschikbaar.

Meer foto’s

Boa me na me mmoa wo

Kamer “Boa me na me mmoa wo” is een twee persoons kamer met een twee persoons bed. Het heeft een eigen badkamer met douche, wc en wastafel. Ook aanwezig een open klerenkast, koelkastje, bureau, stoel, een tv, een ventilator en Air Conditioner. De kosten voor deze kamer zijn inclusief ontbijt. Prijsopgave beschikbaar.

Meer foto’s

Ananse ntontan

Kamer “Ananse ntontan” is de eerste kamer op de bovenverdieping. Het is een twee persoons kamer met een twee persoons bed. Het heeft een eigen badkamer met wc, douche en wastafel, maar deze bevindt zich buiten de kamer. Ook aanwezig een klerenkast, een bureau met stoel, een koelkastje, een ventilator en Air conditioner. In de lounge boven is een tv voor gezamenlijk gebruik. De kosten voor deze kamer zijn inclusief ontbijt. Prijsopgave beschikbaar.

Meer foto’s

Bi nka bi

Kamer “Bi nka bi” is een slaapzaal waar negen mensen kunnen slapen. Er zijn vier stapelbedden en een eenpersoons bed. Elk bed heeft zijn eigen stopcontact, een lampje en tafeltje. Er is een ventilator en Air Conditioning aanwezig. In de lounge boven is voor elke gast een kluisje. De badkamer, ook boven, bestaat uit een douche, wc en wastafel en moet gedeeld worden met de andere gasten op de slaapzaal. In de lounge staat een tafel met stoelen en wat relaxstoelen bij de tv, die voor gezamenlijk gebruik is. De kosten voor een bed zijn exclusief ontbijt. Het is mogelijk om de hele slaapzaal af te huren. Prijsopgave beschikbaar.
Meer foto’s